Lid worden

Word jij ook een van ons?

Voor 40 euro wordt jouw gezin lid van de Gezinsbond, een gezinsorganisatie die inmiddels 260.000 leden telt. Als lid geniet je van onze unieke ledenvoordelen en diensten en krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant ‘De Bond’ in de bus. Maar dat is niet alles. Dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de Vlaamse gezinnen verdedigen.

Hoe lid worden?

Lid worden kan op drie manieren:

  • via een online betaling: na het invullen van je gegevens, kan je onmiddellijk betalen. Je krijgt een bevestiging van je betaling en ontvangt je lidkaarten enkele weken later.
  • via een overschrijving: na het invullen van je gegevens, krijg je een mail met alle gegevens om te betalen. Na ontvangst van je betaling, ontvang je je lidkaarten enkele weken later.
  • via jouw afdeling.
    vind op deze website de gegevens van de secretaris of ledenadministratie van jouw afdeling. Bij deze mensen kan je terecht om je lidgeld te betalen. Zij zorgen voor de aanmelding bij de Gezinsbond en je bent dan onmiddellijk lid.

Heb je vragen of problemen, dan kan je terecht bij onze ledendienst via ledendienst@gezinsbond.be of via 02-507.88.88.

Ben je net ouder geworden?

Als je nog nooit eerder lid was van de Gezinsbond en je bent net ouder geworden, dan heb je recht op een gratis kennismakingslidmaatschap. Meld hier de geboorte van je kindje.

De Gezinsbond respecteert de privacywetgeving. Lees er alles over in onze disclaimer.

Lidmaatschap voor kwetsbare gezinnen

De Gezinsbond werkt samen met het Fonds Vrijetijdsparticipatie en met OCMW’s. Klik hier voor meer info.